Kaip įsirengti estetišką darbo kambario interjerą.

Jei dirbate namuose, funkcionalus ir vizualiai patrauklus darbo kambario interjeras gali labai pakeisti jūsų produktyvumą. Populiari darbo kambario dizaino tendencija yra minimalistinė estetika, daugiausia dėmesio skiriant natūralioms medžiagoms, tokioms kaip medis ir juodi akcentai. 

Keli patarimai kaip įsirengti tokį darbo kambarį: 

Rinkitės natūralaus medžio stalą

Natūralaus medžio stalas yra puikus būdas į savo darbo kambarį  įtraukti tiek funkcionalumo, tiek estetikos. Ieškokite rašomojo stalo, pagaminto iš medžio masyvo arba medienos lukšto, turinčio natūralų raštą. Tai suteiks jūsų darbo vietai šilumos ir tekstūros, o taip pat suteiks patvarų ir praktišką paviršių kompiuteriui ir kitiems su darbu susijusiems daiktams.

Pridėkite juodų akcentų

Pasirinkę rašomąjį stalą, apsvarstykite galimybę erdvėje pridėti juodų akcentų, kad sukurtumėte minimalistinį vaizdą. Tai gali būti juoda kėdė, stalčių durelių rankenėlės, dokumentų dėklas arba juodi paveikslų rėmai. 

Magazine holder WINGS
NAMUOS produktas nuotraukoje:

Dokumentų laikiklis SPARNAI / 

Įtraukite natūralias tekstūras

Be medinio stalo, apsvarstykite galimybę pridėti kitų natūralių tekstūrų, kad pagerintumėte minimalistinę estetiką. Tai gali būti vilnonis kilimas, austas krepšys daiktų saugojimui arba kamštinė skelbimų lenta užrašams ir priminimams. 

Išlaikyk tvarką

Vienas iš pagrindinių minimalistinio dizaino elementų yra paprastumas. Apsaugokite savo stalą nuo netvarkos, rodydami tik kelis kruopščiai atrinktus daiktus, tokius kaip augalas, stalinė lempa ar nuotrauka. Jei jums reikia papildomos pasidėjimo vietos daiktams, įsigykite lentyną, spintelę, arba dokumentų dėklą kuris atitiktų jūsų stalo medinį apdailą.

Apibendrinant galima pasakyti, kad medžio ir juodos spalvos derinys yra puikus pasirinkimas kiekvienam, norinčiam sukurti estetišką namų biurą, kuris būtų ir funkcionalus, ir vizualiai patrauklus. Naudodami natūralias tekstūras, juodus akcentus ir funkcionalų apšvietimą galite sukurti darbo vietą, kuri padidins jūsų produktyvumą ir suteiks malonumą dirbti.

NUOTRAUKA

Projektas: Hornsby Residence - Conrad Architects.

Nuotrauka: Derek Swalwell.

 

 

Related by Tags

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lakpritis Gruodis
  • Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite Arba Atstatykite slaptažodį