#kaledos2023

list In: Dovanos

Artėja ilgai lauktos žiemos šventės, todėl NAMUOS siūlo dovanas, kuriomis galėsite nudžiuginti artimiausius ir mylimiausius, idėjas!

1. KULINARAMS IR VERTINANTIEMS STALO ESTETIKĄ. Mėgstantys sukiotis virtuvėje ir stebinti svečius kvapniais patiekalais bei estetiškai papuoštu stalu, tikrai apsidžiaugs gavę naujus stalo aksesuarus.

Aliejinė

Odiniai stalo padėkliukai

Servetėlių laikiklis VOKAS

2. KAVOS MEGĖJAMS. Nesvarbu ar mėgstamiausias gėrimas yra stiprus espresso, kvapnus karštas šokoladas ar šildanti žalia arbata, kokybiški ir ilgaamžiai keraminiai indai praskaidrins jaukius vakaro ritualus.

 Puodelis su lėkštute

 Grafino ir puodelių komplektas

3. MĖGSTANTIEMS KEPTI DUONĄ. Pledai ne veltui yra viena populiariausių Kalėdinių dovanų, juk mylimiausiems žmonėms visuomet norisi dovanoti jaukumą ir šilumą. O ypač jei dovana  100 % natūrali!

 KANAPINIAI MAIŠELIAI DUONAI

4. SMALIŽIAMS. Saldumynų mėgėjas tikrai nudžiugs gavęs unikalaus dizaino mentelę skirtą atsipjauti torto gabalėlį.

 Torto mentelė

 5.  KOLEGOMS AR PRAKTIŠKUMO GERBĖJAMS. Šiems žmonėms dažnai būna sunku išrinkti džiuginančią dovaną, todėl neprašausite pasirinkę universalaus panaudojimo ir nepretenzingo dizaino dovanos.

 Mediniai padėklai

 Stačiakampiai veltinio padėkliukai

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lakpritis Gruodis
  • Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite Arba Atstatykite slaptažodį