Linen Tales parduotuvė - kavinė

list In: Jaukios vietos

Jauki Linen Tales parduotuvė-kavinė įsikūrusi Vilniaus senamiestyje, ramioje Bernardinų gatvėje. Parduotuvėje galite rasti ne tik didelį Linen tales lininių gaminių pasirinkimą, bet ir kitų mažų prekių ženklų namų interjero aksesuarų, tarp kurių – ir NAMUOS salotų įrankiai SPYGLYS. Apsilankę Linen tales parduotuvėje-kavinėje taip pat galėsite pasimėgauti kvapnia kava ir gardžiais desertais, patiekiamais ant NAMUOS medinių padėklų PUPA.

Linen Tales – tai šeimos verslas, kurio tikslas – klasikinę lininę namų tekstilę pritaikyti šiuolaikiniuose ir moderniuose namuose. Šeima verslą pradėjo nuo savo namų svetainės, kurią atvėrė visiems norintiems apsilankyti. Svečiai ir klientai galėjo pamatyti, kaip galima derinti modernų interjerą ir tradicinį lino audinį. Lietuva turi gilias lino tradicijas, todėl jiems buvo svarbu jas išsaugoti, bet kartu suteikti daugiau švelnumo ir spalvų šiuolaikiniams lino gaminiams. Visa tai išaugo į sėkimngą prekės ženklą su parduotuvėmis, kavine ir klientais visame pasaulyje.

Line Tales ir NAMUOS draugystė užsimezgė atradus, kad mus vienija bendros vertybės – atsakomybė ir aukštų kokybės standartų laikymasis, pagarba klientams ir vieni kitiems, nuolatinis tobulėjimas, vienodas tvarumo ir estetikos suvokimas.


                             

.
NAMUOS produktai nuotraukose:

Medinis padėklas PUPA / 

In Same Category

Related by Tags

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lakpritis Gruodis
  • Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite Arba Atstatykite slaptažodį